hopewell conservation, visitors centre

hopewell conservation, visitors centre

Hopewell Visitors Centre is Practically Complete. Our 3rd small building after the Chapel and Moyo. A pavilion at the entrance to a Nature Reserve in PE. Sustainable, Off-grid and happy on the hillside.

Advertisements

One thought on “hopewell conservation, visitors centre

  1. Mpho Manetsi says:

    Beautiful, antural and sustainable>>>>>

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: